Gebarenfun

Wil jij graag samen met je baby Baby- en Kindergebaren ervaren tijdens het zingen, voorlezen en spelen? Wil je graag met andere gebarende ouders delen wat je ervaart tijdens het gebaren? Zoek je naar een leuke activiteit die je samen met je baby, dreumes of peuter kan doen? Dat kan! Bij de maandelijkse Gebarenfun momenten heb je hiervoor alle mogelijkheid.

Wat gaan we doen?

Samen met je baby, dreumes of peuter ga je liedjes zingen met gebaren, luisteren naar verhalen met gebaren, zelf leren hoe je kunt zingen en lezen en spelen met gebaren samen met je kindje.  Oftewel door activiteiten te ondersteunen met gebaren, gaat het invoegen van gebaren in je gezin makkelijker. Niet alleen de theorie, maar ook een uurtje praktijk samen met andere ouders en hun baby. Iedere maand is er een nieuw thema.

Voor wie?

Ouders met een baby, dreumes of peuter van ongeveer 1-3 jaar oud die de oudercursus Baby- en Kindergebaren gevolgd hebben of interesse hebben in gebaren met je baby, dreumes of peuter. Ouders en verzorgers die praktijkervaring bij het aanbieden van activiteiten met gebaren willen opdoen.

Wie is Tineke?

Ik ben moeder van 3 volwassen kids, oma, gecertificeerd docent Baby- en Kindergebaren, geregistreerd Remedial Teacher, Taalspecialist, leerkracht (speciaal basisonderwijs) en kindercoach. Vanuit mijn diverse ervaring help ik graag ouders en kinderen die tegen communicatieproblemen aanlopen, waardoor er frustraties ontstaan in het gezin.Met taal en gebaar-ondersteuning help ik kinderen zich verstaanbaar te maken, zodat ze kunnen communiceren voordat ze kunnen praten.

Gebarenfun cursus
Totaal


Wanneer en waar?

Gebarenfun is 1x per maand op de eerste woensdagmorgen van de maand van 09:00 – 10:00 uur bij FLOWcoöperatie op Mast 38 in Zeewolde.

Wat kost het?

De eerste proefles is gratis.

Kom je 1 ochtend, dan betaal je € 12,50 voor 1 ouder met baby, dreumes of peuter en inclusief koffie of thee. Een strippenkaart van 4 x kost € 45,-

Ben je ook enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan, neem gerust je vriend(in) of collega mee. Er is plek voor maximaal 5 ouders met hun baby en of dreumes per groep.